Let your heart set sail

"Stel je eens voor... Je wordt wakker van de zon in je gezicht. Je kijkt om je heen en je bent op een schip dat voor anker ligt in een prachtige baai. De kleur van de zee is azuurblauw. Op het achterdek is een tafel gedekt, waar je samen met je medepassagiers straks van een heerlijk ontbijt zal genieten. Maar het water lokt, eerst een frisse duik!

 
Na het ontbijt, vertelt de kapitein welke route er vandaag gevaren wordt. Even later, met de wind in de zeilen, glijdt het schip over het water terwijl jij in je bikini op het voor-of achterdek geniet van de zon, het uitzicht en de zwoele wind die door je haren strijkt. Je leest een boek, kletst wat met medepassagiers, luistert naar muziek en langzaam kom je in een heerlijke 'state of mind' die maar twee woorden kent 'ontspanning en rust'.
 
Precies op het moment dat je je buik voelt knorren, gaat het schip voor anker. Een nieuwe baai! De lunch wordt geserveerd aan een keurig gedekte tafel en de matrozen rennen in en uit om het een ieder naar de zin te maken. Er wordt getoast, gekletst en gelachen en je bent helemaal los van alle beslommeringen in Nederland. Je werk, je verplichtingen, de zorg voor je gezin het voelt allemaal mijlen ver weg..."
 
Als jij wilt weten hoe dit verhaal afloopt, zul je zelf in actie moeten komen, want uiteindelijk spreek je uit eigen ervaring het beste. Hoe je op dit schip of één van de zusterschepen terecht komt, lees je op de website van www.guldenizsailing.com
 
Ingeborg Oostlander-Cetin is hier jouw contactpersoon en is degene die je alles kan vertellen over de reis van je leven die jij misschien binnenkort wel gaat maken. Samen met familie, vriendinnen, je gezin of alleen. Want ook voor alleen reizenden is dit concept uitermate geschikt!  
 
Let your dreams set sail, life is too short!